• banner

Produk

Nol Latency Sareng hemat Biaya 4K @ 60Hz HDMI Extender Kit langkung ti Cat5e / 6

▪ 4K HDMI extender-DK02
▪ Téknologi patén ekslusif 
▪ Ngalegaan sinyal audio / pidéo HDMI nganggo kabel CAT5e / 6 anu épéktip dugi ka 393ft 
▪ Ngarojong resolusi 4K HDMI dugi ka tingkat Anyarkeun 4K @ 60Hz
▪ Patuh sareng HDMI versi 2.0, HDCP 2.2 Protéksi kontén


Produk

Solusi

SPESIFIKASI

Sambungkeun Diagram

Unduh

Tanda Produk

Ihtisar

Extender DK02 HDMI (4K @ 60Hz HDMI Extender) mangrupikeun pérsi DK01 anu diénggalan, mangrupikeun solusi UHD / HD 4K @ 60Hz HDMI anu langkung épisién sareng solusi Ethernet extender. Anjeun tiasa ngirimkeun sinyal 1080P @ 60Hz dugi ka 393 kaki ( 120m) sareng 4K (3840 * 2160P) @ 60Hz sinyal dugi ka 197feet (60m) jauhna nganggo kabel Cat5e / 6 éternet.

DK02 HDMI extender liwat Cat5e / 6 éternet cable transmisi HD audio sareng sinyal video, anu tiasa ngawujudkeun point to point application, dina waktos anu sasarengan, sareng ekstensi infra merah supados remote control langkung merenah. Parabotna ngagaduhan pangolahan gambar sareng kapasitas pangiriman anu hadé, ngajantenkeun pangiriman sinyal langkung lancar sareng mantep, mangrupikeun jinis cara ékonomi sareng éfisién tina éksténsi sinyal HDMI.

Extender DK02 HDMI tiasa dianggo di bioskop bumi, ruang kelas multimédia, situs rékayasa, iklan luar ruangan layar ageung sareng acara anu sanés.

Fitur

Kaluaran HDMI dua arah

Desain perumahan alloy aluminium, stabil sareng awét

HDCP2.2 Perlindungan kontén sareng versi 2.0 HDMI

Resolusi HDMI 4K @ 60Hz kalayan transmisi reureuh Zero

Syarat

Sumber sareng input HDMI

Pintonan kalayan kaluaran HDMI

Pakét

1.HDMI pamancar X 1pc

2.HDMI Panarima X 1pc

3.DC5V / 1A Adaptor Daya X 2pcs

4. IR Transmitter Cable X 1pc

5. IR Panarima Kabel X 1pc

6. Pamaké Manual X 1pc


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Grafik Adegan

    DK02 (2)

    Modél DK02 4K HDMI Extender
    Bahan Paduan aluminium
    HDCP HDCP2.2
    HDMI Vérsi HDMI 2.0
    Resolusi HDMI Dukung 3D, résolusi maksimum 4K @ 60hz / 1080P @ 60Hz. Mundur cocog
    HDMI Input / Output Cable Panjangna ≤8 méter (kabel standar AWG26 HDMI)
    Panjang Transmisi Kabel Jaringan (1080P cat5e / 6) ≤120 méter
    Panjang Transmisi Kabel Jaringan (2160P cat5e / 6) ≤80 méter
    Pangiriman Bandwidth Maksimum: 600MHz
    Laju Transmisi Maksimum 600MHz
    Kisaran suhu operasi -15 dugi + 55 ° C
    Diménsi 110 * 58 * 20 mm * 2
    Beurat bersih 100g * 2

    DK02

    • Manual Pamaké DK02
    • Manual pangguna DK02 (cina)
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami