• banner

Produk

Usb-C hub-CH08A

▪ Brocade AI 8 dina 1 USB Type C Hub mangrupikeun hub multifungsi ngalegaan konektipitas laptop anu kawates.

▪ Kalebet 3 * USB 3.0, 1 * HDMI, 1 * 3.5mm audio , 1 * slot kartu TF sareng 1 * slot kartu SD sareng ngadukung ngecas PD.

▪ [Make Work Your Effortless]: Type C Hub digabungkeun sareng carjer nirkabel tiasa nyugemakeun sadaya kabutuhan dina mindahkeun data, manjangan monitor sareng ngecas nirkabel. Dua 3.0 palabuhan USB sareng kartu SD / TF Reader ngadukung laju laju pangiriman dugi ka 5 Gap.

▪ [Kaluaran Pidéo Kualitas]: Eunteung atanapi manjangkeun layar anjeun ku port 4K HDMI tina adaptor USB C sareng ngalirkeun 4K UHD atanapi video HD 1080P lengkep ka HDTV, monitor atanapi proyektor. Siap-siap pikeun ngaraosan salametan visual sapertos bioskop anjeun tina hub c tipe bawa ka anjeun.

▪ [Sambungan stabil & dipercaya]: Hatur nuhun kana PD3.0, sambungan antara laptop sareng USB C Adaptor janten langkung stabil. Teu langkung hariwang ngeunaan kaleungitan data nalika mencabut kabel ngecasna. Ngarojong PD ngecas dina maks 60W.


Produk

SPESIFIKASI

Tanda Produk

Kacepetan Tinggi & Kekecapan

Tilu USB 3.0 palabuhan mindahkeun data ngagancangkeun dugi ka 5Gbps, maca kartu SD / TF nyayogikeun gancangna 90MB / s, langkung gancang tibatan kaseueuran pamaca kartu di pasar. Panjangan layar nganggo port HDMI kana HDTV, monitor atanapi proyektor. Ngarojong kaluaran HDMI dugi ka resolusi 4K UHD (3840x2160 @ 30Hz)

Pangiriman Daya Terpadu

Port ngecas tipe-c tiasa nembus dugi ka kakuatan 100w, sareng nyayogikeun kakuatan tambahan pikeun hard disk, supir DVD sareng asesoris anu nyambung ka port USB

Desain Pantun Mac-style

Hub éta hadir kalayan bahan paduan aluminium lemes kualitas tinggi sareng Uni-body Case. Anti sidik, disipasi panas, desain ringan sareng kompak. Indikator LED Terpadu. Hub ngalegaan konektipitas alat anjeun sareng ngahémat rohangan.

Kalayan produk USB C kelas munggaran, jasa anu saé, pangiriman gancang sareng harga anu pangsaéna, kami parantos nampi pujian anu hadé pikeun konsumén asing. Produk USB C kami parantos diékspor ka Afrika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng daérah sanés.

Tujuan perusahaan: kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami, sareng leres-leres ngarepkeun hubungan koperasi stabil jangka panjang sareng konsumén pikeun babarengan ngembangkeun pasar. Wangunan énjing babarengan babarengan! Perusahaan kami nganggap "harga wajar, waktos produksi épisién sareng layanan purna jual anu saé" salaku prinsip urang. Kami arepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan pikeun silih ngembangkeun sareng manpaat. Kami ngabagéakeun calon pembeli pikeun ngahubungi kami.

Nyayogikeun Produk Berkualitas, Pelayanan Anu Saé, Harga Kompetitif sareng Pangiriman Ajakan. Produk kami ngajual ogé kadasar di pasar domestik sareng luar negeri. Brocade nyobian janten salah sahiji panyatu penting di Cina.

Brocade Smart Space nawiskeun rangkeian lengkep tina pra-penjualan dugi ka layanan purna jual, ti pamekaran produk dugi ka ngaudit panggunaan pangropéa, dumasar kana kakuatan téknis anu kuat, kinerja produk anu unggul, harga anu wajar sareng jasa anu sampurna, kami bakal teras ngembangkeun, pikeun nyayogikeun produk sareng jasa USB C anu bermutu tinggi, sareng ngamajukeun kerjasama anu berkepanjangan sareng konsumén kami, pamekaran umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé.

Ruang Brocade Smart ngadukung sumanget "inovasi, harmoni, gawé tim sareng ngabagi, jalan satapak, kamajuan pragmatis". Pasihan kami kasempetan sareng kami bakal ngabuktikeun kamampuan urang. Kalayan bantosan anjeun, kami yakin yén kami tiasa nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun babarengan. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél CH08-A
    Bahan Alloy Aluminium sareng prosés Apple CNC
    2 * USB3.0  Hingga 5Gbps
    1 * Jenis C  Hingga 5Gbps
    1 * HDMI  Hingga 4K UHD (3840 × 2160 @ 30Hz) / 1080p / 720p
    1 * slot SD Hingga 90MB / s
    Slot TF Hingga 90MB / s
    Pangiriman Kakuatan 20V / 3A Max 60W
    Kelir Spasi Gray / Green / Narima Kustomisasi
    Dukungan sistem  Window7 / 8 / 8.1 / 10, Mac OS x v10.6 ka luhur OS
    Nyolok & maénkeun Henteu kedah Instalasi Supir
    Diménsi 110 * 36 * 11 mm
    Diménsi (kalayan bungkus) 161 * 90 * 22 mm
    Beurat 63 g
    Beurat (kalayan bungkus) 90 g
    Jaminan 1 taun
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sértipikasi CE
    Sampel Gratis sampel mayar
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami