• banner

Produk

Usb-C hub-CH07A

▪ Brocade AI 7 dina 1 USB Type C Hub mangrupikeun hub multifungsi ngalegaan konektipitas laptop terbatas.

▪ Kaasup 2 * USB 3.0, 1 * HDMI, 1 * Ethernet (RJ45), 1 * slot kartu TF sareng 1 * slot kartu SD sareng ngadukung ngecas PD.

▪ SuperSpeed ​​Data Transfer: Tilu palabuhan USB 3.0 ngadukung tingkat mindahkeun data dugi ka 5Gbps. Slot kartu SD & mikro SD (anu henteu tiasa dianggo sakaligus) ngadukung tingkat mindahkeun data dugi ka 480Mbps. Port Gigabit Ethernet ngadukung kagancangan jaringan 10/100 / 1000Mbps

▪ Ngecas PD Cepet: Port muatan USB-C ngadukung dugi ka Pangiriman Daya 100W pikeun ngajaga MacBook Pro anjeun atanapi laptop anu cocog anu sanés dina 2 jam (nganggo adaptor listrik asli alat anjeun) nalika anjeun nganggo sadaya fungsi sanés hub

▪ Kasaluyuan Alat: Cocog sareng MacBook Air / Pro 13 inci, Dell XPS 15, HP Spectre x360, HP Elite x2 1012, Google Chromebook Pixel, Lenovo Yoga, Razer Blade Stealth, Huawei MateBook, sareng laptop tipe C anu sanés.

▪ Pidéo HD Ultra: Port HDMI kaluaran résolusi dugi ka 4K @ 30Hz kana tampilan anu nyambung


Produk

SPESIFIKASI

Tanda Produk

Kacepetan Tinggi & Kekecapan

Tilu USB 3.0 palabuhan mindahkeun data ngagancangkeun dugi ka 5Gbps, maca kartu SD / TF nyayogikeun gancangna 90MB / s, langkung gancang tibatan kaseueuran pamaca kartu di pasar. Panjangan layar nganggo port HDMI kana HDTV, monitor atanapi proyektor. Ngarojong kaluaran HDMI dugi ka resolusi 4K UHD (3840x2160 @ 30Hz)

Per Pangiriman Terpadu

Port ngecas tipe-c tiasa nembus dugi ka kakuatan 100w, sareng nyayogikeun kakuatan tambahan pikeun hard disk, supir DVD sareng asesoris anu nyambung ka port USB

Desain Pantun Mac-style

Hub éta hadir kalayan bahan paduan aluminium lemes kualitas tinggi sareng Uni-body Case. Anti sidik, disipasi panas, desain ringan sareng kompak. Indikator LED Terpadu. Hub ngalegaan konektipitas alat anjeun sareng ngahémat rohangan.

Kualitas produk USB C kami sami sareng kualitas OEM, kusabab bagian inti kami sami sareng supplier OEM. Produk USB C parantos lulus sertifikasi propésional, sareng kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun produk standar OEM tapi ogé nampi urutan Produk anu Disaluyukeun.

Kalayan produk USB C kelas munggaran, jasa anu saé, pangiriman gancang sareng harga anu pangsaéna, kami parantos nampi pujian anu hadé pikeun konsumén asing. Produk USB C kami parantos diékspor ka Afrika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng daérah sanés

Tujuan perusahaan: kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami, sareng leres-leres ngarepkeun hubungan koperasi stabil jangka panjang sareng konsumén pikeun babarengan ngembangkeun pasar. Wangunan énjing babarengan babarengan! Perusahaan kami nganggap "harga wajar, waktos produksi épisién sareng layanan purna jual anu saé" salaku prinsip urang. Kami arepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan pikeun silih ngembangkeun sareng manpaat. Kami ngabagéakeun calon pembeli pikeun ngahubungi kami.

Nyayogikeun Produk Berkualitas, Pelayanan Anu Saé, Harga Kompetitif sareng Pangiriman Ajakan. Produk kami ngajual ogé kadasar di pasar domestik sareng luar negeri. Brocade nyobian janten salah sahiji panyatu penting di Cina.

Brocade Smart Space nawiskeun rangkeian lengkep tina pra-penjualan dugi ka layanan purna jual, ti pamekaran produk dugi ka ngaudit panggunaan pangropéa, dumasar kana kakuatan téknis anu kuat, kinerja produk anu unggul, harga anu wajar sareng jasa anu sampurna, kami bakal teras ngembangkeun, pikeun nyayogikeun produk sareng jasa USB C anu bermutu tinggi, sareng ngamajukeun kerjasama anu berkepanjangan sareng konsumén kami, pamekaran umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél CH07-A
    Bahan Alloy Aluminium sareng prosés Apple CNC
    2 * USB3.0  Hingga 5Gbps
    1 * Jenis C  Hingga 5Gbps
    1 * HDMI  Hingga 4K UHD (3840 × 2160 @ 30Hz) / 1080p / 720p
    1 * slot SD Hingga 90MB / s
    Slot TF Hingga 90MB / s
    1 * RJ-45 (Ethernet) 10M / 100M / 1000Mbps
    Pangiriman Kakuatan 20V / 3A Max 60W
    Warna Spasi Gray / Green / Narima Kustomisasi
    Nyolok & maénkeun Henteu kedah Instalasi Supir
    Diménsi 123 * 55 * 16 mm
    Diménsi (kalayan bungkus) 145 * 80 * 23 mm
    Beurat 100 g
    Beurat (kalayan bungkus) 120 g
    Jaminan 1 taun
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sértipikasi CE
    Sampel Gratis sampel mayar
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami