• banner

Produk

Usb-C hub-CH06B

▪ Brocade AI 6 in 1 USB Type C Hub mangrupikeun hub multifungsi ngembangna konektipitas laptop terbatas.

▪ Éta hadir sareng adaptor multifungsi Tipe-C anu paling terintegrasi anu sayogi.

▪ 4K HDMI Video Adapter: Ngidinan anjeun pikeun eunteung atanapi manjangkeun layar laptop anjeun dina Max 4K UHD 3840 × 2160 @ 30Hz. Catetan: Port USB C dina komputer anjeun peryogi kamampuan kaluaran pidéo.

▪ Pamaca Kartu SD / TF: Laju maksimum anu maca kartu nyaéta 480Mbps. Kartu SD & TF tiasa dibaca sakaligus. Kapasitas maksimum dugi ka kartu 2TB. Cocog sareng 6 Kartu Memori anu sanés: Kartu SD / SDHC / SDXC / Micro SD / Micro SDHC / Micro SDXC.

▪ Transmisi Data 5Gbps: 3 palabuhan USB-A 3.0 kecepatan tinggi anu sanggup mindahkeun 5Gb / s pikeun mindahkeun data gancang, ngamungkinkeun pikeun nyambungkeun sababaraha périferal USB sapertos U disk, Portable SSD, keyboard, mouse, jsb.


Produk

SPESIFIKASI

Tanda Produk

Kacepetan Tinggi & Kekecapan

Tilu USB 3.0 palabuhan mindahkeun data ngagancangkeun dugi ka 5Gbps. Panjangan layar nganggo port HDMI kana HDTV, monitor atanapi proyektor. Dukung kaluaran HDMI dugi ka 4K UHD (3840x2160 @ 30Hz) resolutio 

Pangiriman Daya Terpadu

Port ngecas tipe-c tiasa nembus dugi ka kakuatan 100w, sareng nyayogikeun kakuatan tambahan pikeun hard disk, supir DVD sareng asesoris anu nyambung ka port USB

Desain Pantun Mac-style

Hub éta hadir kalayan bahan paduan aluminium lemes kualitas tinggi sareng Uni-body Case. Anti sidik, disipasi panas, desain ringan sareng kompak. Indikator LED Terpadu. Hub ngalegaan konektipitas alat anjeun sareng ngahémat rohangan.

Brocade Smart Space nawiskeun rangkeian lengkep tina pra-penjualan dugi ka layanan purna jual, ti pamekaran produk dugi ka ngaudit panggunaan pangropéa, dumasar kana kakuatan téknis anu kuat, kinerja produk anu unggul, harga anu wajar sareng jasa anu sampurna, kami bakal teras ngembangkeun, pikeun nyayogikeun produk sareng jasa USB C anu bermutu tinggi, sareng ngamajukeun kerjasama anu berkepanjangan sareng konsumén kami, pamekaran umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé.

Ruang Brocade Smart ngadukung sumanget "inovasi, harmoni, gawé tim sareng ngabagi, jalan satapak, kamajuan pragmatis". Pasihan kami kasempetan sareng kami bakal ngabuktikeun kamampuan urang. Kalayan bantosan anjeun, kami yakin yén kami tiasa nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun babarengan.

Kusabab ngadegna perusahaan urang, kami parantos sadar pentingna nyayogikeun produk kualitas anu saé sareng pangsaéna sateuacan-penjualan sareng layanan purna jual.

Kaseueuran masalah antara pemasok global sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream naroskeun hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Brocade ngarecah halangan-halangan éta pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél CH06-B
    Bahan Alloy Aluminium sareng prosés Apple CNC
    3 * USB3.0  Hingga 5Gbps
    1 * Jenis C  Hingga 5Gbps
    1 * HDMI  Hingga 4K UHD (3840 × 2160 @ 30Hz) / 1080p / 720p
    1 * TD Hingga 90MB / s
    1 * SD Hingga 90MB / s
    Kelir  abu pérak atanapi warna séjén pikeun pilihan
    Suhu lumaku -40 ° C ~ 60 ° C
    Nyolok & maénkeun Henteu kedah Instalasi Supir
    Diménsi 110 * 36 * 11 mm
    Diménsi (kalayan bungkus) 161 * 90 * 22 mm
    Beurat 63 g
    Beurat (kalayan bungkus) 90 g
    Jaminan 1 taun
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sértipikasi CE
    Sampel sampel mayar
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami