• banner

Produk

Usb-C hub-CH06A

▪ Brocade AI 6 in 1 USB Type C Hub mangrupikeun hub multifungsi ngembangna konektipitas laptop terbatas.

▪ Éta hadir sareng adaptor multifungsi Tipe-C anu paling terintegrasi anu sayogi. 

▪ Kaluaran Pidéo 4K HDMI: Ngarojong kaluaran pidéo 4K @ 30Hz atanapi 1080P @ 60Hz. Eunteung atanapi manjangkeun layar notebook kana HDTV, monitor atanapi proyektor. Ngarasakeun pilem atanapi video game dina monitor anjeun. Tembongkeun PPT anjeun ngalangkungan proyektor pikeun rapat wéb.

▪ Pangiriman Data Ultra-Kacepetan: 3 palabuhan USB3.0 mindahkeun video, musik sareng file dugi ka 5Gbps, anu 10 kali langkung gancang tibatan USB 2.0. Janten anjeun tiasa ngalengkepan transfer file dina waktos anu singget pisan.

▪ 100W PD Fast Charging: Port pangisian daya pangiriman 100W ngamungkinkeun anjeun pikeun ngeusi batre komputer ku kecepatan gancang. Anjeun tiasa nganggo Hub nalika ngecas. 


Produk

SPESIFIKASI

Unduh

Tanda Produk

Kacepetan Tinggi & Kekecapan

Tilu USB 3.0 palabuhan mindahkeun data ngagancangkeun dugi ka 5Gbps. Panjangan layar nganggo port HDMI kana HDTV, monitor atanapi proyektor. Ngarojong kaluaran HDMI dugi ka resolusi 4K UHD (3840x2160 @ 30Hz)

Pangiriman Daya Terpadu

Port ngecas tipe-c tiasa nembus dugi ka kakuatan 100w, sareng nyayogikeun kakuatan tambahan pikeun hard disk, supir DVD sareng asesoris anu nyambung ka port USB

Desain Pantun Mac-style

Hub éta hadir kalayan bahan paduan aluminium lemes kualitas tinggi sareng Uni-body Case. Anti sidik, disipasi panas, desain ringan sareng kompak. Indikator LED Terpadu. Hub ngalegaan konektipitas alat anjeun sareng ngahémat rohangan.

Ayeuna, produk USB C Brocade parantos diékspor ka langkung ti genep puluh nagara sareng daérah anu béda-béda, sapertos Asia Tenggara, Amérika, Afrika, Éropa Wétan, Rusia, Kanada sareng sajabana Kami ngarep-arep pisan pikeun ngawangun kontak lega sareng sadaya palanggan poténsial boh di Cina sareng bagian sanés dunya.

Kami ngajamin yén Brocade bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngirangan biaya pameseran pelanggan, nyingetkeun periode pameseran, kualitas produk anu stabil, ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngahontal kaayaan win-win.

Kami ngarepkeun ngupingkeun ti anjeun, naha anjeun pelanggan balik atanapi anu énggal. Kami arepkeun anjeun bakal mendakan naon anu anjeun milari di dieu, upami henteu, mangga langsung waé ngahubungi kami. Kami bangga kana jasa palanggan anu luhur sareng réspon. Hatur nuhun pikeun bisnis sareng dukungan anjeun!

Kualitas produk USB C kami sami sareng kualitas OEM, kusabab bagian inti kami sami sareng supplier OEM. Produk USB C parantos lulus sertifikasi propésional, sareng kami henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun produk standar OEM tapi ogé nampi urutan Produk anu Disaluyukeun.

Kalayan produk USB C kelas munggaran, jasa anu saé, pangiriman gancang sareng harga anu pangsaéna, kami parantos nampi pujian anu hadé pikeun konsumén asing. Produk USB C kami parantos diékspor ka Afrika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng daérah sanés. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél CH06-A
    Bahan Paduan aluminium
    Fungsi     3 * USB3.0 Dugi ka 5Gbps
    1 * Ketik C Hingga 5Gbps
    1 * HDMI Hingga 4K UHD (3840 × 2160 @ 30Hz) / 1080p / 720p
    1 * 3.5mm Audioconvenient kanggo dianggo
    Colokkeun & ulin Teu kedah Instalasi Supir
    Pangiriman Kakuatan 87W Max. 100W
    Warna  Abu / Héjo / Nampi Kustomisasi
    Diménsi 110 * 36 * 11 mm
    Diménsi (kalayan bungkus) 161 * 90 * 22 mm
    Beurat 63 g
    Beurat (kalayan bungkus) 90 g
    Jaminan 1 taun
    Dukungan sistem Window7 / 8 / 8.1 / 10, Mac OS x v10.6 ka luhur OS
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sértipikasi CE
    Sampel sampel mayar
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami