• banner

Produk

Usb-C hub-BX4H

 


  • MOQ: 50 lembar
  • Harga FOB: USD $ 7.49-8.49 per sapotong
  • Palabuhan: Guangzhou / shenzhen
  • pamayaran: Deposit TT30%, kasaimbangan TT70% sateuacan kiriman
  • Kamampuhan Suplai: 6000 lembar per bulan
  • Waktos pangiriman: aya dinten kanggo conto, tilu puluh dinten kanggo produksi。
  • Rincian bungkusan: 1 barang / kotak leutik
  • Produk

    Tanda Produk

    4 tina 1 usb c hub bahan alloy aluminium, prosés oksidasi anodik, tahan kaén sareng tahan korosi sami sareng MacBook, touch hipu.

    Fitur utami
    Ékspansi masif: USB C ka hub HDMI dilengkepan USB3.0, USB 2.0, 4K @ 30 HDMI, sareng dugi ka 100W / 20V / 5A Tipe C PD ngecas palabuhan. Rakan anu cocog pikeun laptop, komputer, tablet sareng telepon sélulér. Cocog sareng Windows XP / 7/8/10 / Vista / Chrome OS / Mac OS / Linux / Android jsb.
    Mindahkeun Data dina Detik: Transfer sareng cadangan file anjeun kalayan gancang nepi ka 5Gbps ngalangkungan port USB 3.0. Éta cekap gancang pikeun mindahkeun gambar, file, sareng video dina sababaraha detik. USB C kana USB ogé dilengkepan port USB 2.0, anu merenah pikeun anjeun nyambungkeun mouse atanapi keyboard.
    Vivid 4K UHD Video: Eunteung atanapi manjangkeun layar anjeun port HDMI tina hub C tipe C sareng langsung ngalirkeun video 4K Ultra HD @ 30Hz atanapi video HD 1080P lengkep ka HDTV, monitor atanapi proyektor. Éta ogé bakal nyingkronkeun pidéo video épék 3D anu jelas.
    Gampang Dipaké: Colokkeun sareng muterkeun, henteu aya supir éksternal atanapi kakuatan anu diperyogikeun (Kusabab wates catu daya laptop, sababaraha alat anu gaduh kakuatan tinggi henteu tiasa boot, sapertos 3,5mm disk luar, printer, sareng sajabana. Sanés pikeun SuperDrive )

    Modél BX4H
    Bahan Paduan aluminium + ABS
    HDMI 4K * 2K @ 30HZ RESOLUSI
    Kakuatan Charing DUKUNGAN 5V-2A CHARGING
    Kabel PVC
    Inti KEMBANG KOPI DIHILAS
    USB 1 * USB 3.0 + 1 * USB 2.0 INTERFACE
    Panjang garis 11,5 CM
    Diménsi 80 * 29 * 12 mm
    Diménsi (bungkus) 172 * 98 * 24 mm
    Beurat 36 g
    Beurat (bungkus) 67 g
    garansi 1 taun
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sértipikasi kana pamundut
    Sampel sampel mayar

    4 tina 1 usb c hub bahan alloy aluminium, prosés oksidasi anodik, tahan kaén sareng tahan korosi sami sareng MacBook, touch hipu.

    Fitur utami

    Ékspansi masif: USB C ka hub HDMI dilengkepan USB3.0, USB 2.0, 4K @ 30 HDMI, sareng dugi ka 100W / 20V / 5A Tipe C PD ngecas palabuhan. Rakan anu cocog pikeun laptop, komputer, tablet sareng telepon sélulér. Cocog sareng Windows XP / 7/8/10 / Vista / Chrome OS / Mac OS / Linux / Android jsb.

    Mindahkeun Data dina Detik: Transfer sareng cadangan file anjeun kalayan gancang nepi ka 5Gbps ngalangkungan port USB 3.0. Éta cekap gancang pikeun mindahkeun gambar, file, sareng video dina sababaraha detik. USB C kana USB ogé dilengkepan port USB 2.0, anu merenah pikeun anjeun nyambungkeun mouse atanapi keyboard.

    Vivid 4K UHD Video: Eunteung atanapi manjangkeun layar anjeun port HDMI tina hub C tipe C sareng langsung ngalirkeun video 4K Ultra HD @ 30Hz atanapi video HD 1080P lengkep ka HDTV, monitor atanapi proyektor. Éta ogé bakal nyingkronkeun pidéo video épék 3D anu jelas.

    Gampang Dipaké: Colokkeun sareng muterkeun, henteu aya supir éksternal atanapi kakuatan anu diperyogikeun (Kusabab wates catu daya laptop, sababaraha alat anu gaduh kakuatan tinggi henteu tiasa boot, sapertos 3,5mm disk luar, printer, sareng sajabana. Sanés pikeun SuperDrive )

    detail-(1)
    detail-(2)
    detail-(3)
    detail-(4)
    detail-(5)
    detail-(6)
    detail-(7)
    detail-(8)
    detail-(9)
    detail-(10)
    detail-(11)
    detail-(12)
    detail-(13)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami