• banner

Produk

Ultra Long-Range Wireless 4K HDMI Extender Transmitter and Receiver Kit Up to 656ft

▪ Wireless HDMI extender-CTS200
▪ Ngarojong pangiriman sinyal audio audio sareng video HDMI dugi ka 656ft.
▪ Kirim resolusi HD dugi ka 4K (3840 x 2160p) @ 30Hz
▪ Desain dual-anteneu ngagaduhan pidéo anu langkung lancar sareng stabil
▪ Ngidinan ngendalikeun alat sumber HDMI di lokasi anu jauh


Produk

Solusi

SPESIFIKASI

Sambungkeun Diagram

Unduh

Tanda Produk

Ihtisar

CTS200 nirkabel 4K HDMI Extender ngalegaan sinyal audio / video HDMI sacara nirkabel dugi ka 656ft (200m) ngalangkungan 5G WIFI, bari ngajaga kakuatan sinyal sareng kualitas audio / pidéo anu hadé. Fitur kadali jarak jauh (5G WIFI) ngamungkinkeun pangguna langkung gampang pikeun ngendalikeun alat sumber tina lokasi jauh. Desain anteneu ganda sacara signifikan ningkatkeun kualitas sareng stabilitas tautan nirkabel. Samentawis éta format khusus nyaéta pikeun neken sareng ngadékompresikeun pidéo, sacara épéktip ningkatkeun efisiensi transfer, pikeun mastikeun yén lancar playback. Nanging, sirkuit panyalindungan éléktrostatik ESD internal, sistem perlindungan kaamanan komprehensif.

CTS200 nirkabel 4K HDMI Extender ngirimkeun resolusi video 4K @ 30Hz sareng latency handap. Éta ngadukung pemancar nganggo HDMI Loopout sareng alat anu sampurna pikeun desktop, TV, Blu-rayer sareng aplikasi presentasi, ogé kaulinan. Aplikasi ieu saé pikeun pangguna anu gaduh hiji sumber HDMI di sababaraha bagéan ruang ageung. Instalasi saderhana sareng merenah, nyolok sareng muter, henteu kedah disiapkeun.

Fitur

HDCP 1.4 Perlindungan kontén sareng 1.4 Vérsi HDMI

Resolusi HDMI 4K @ 30Hz kalayan transmisi reureuh anu handap

Sistem kasaimbangan otomatis diwangun

Sanggup otomatis ngaidentipikasi sareng ngonpigurasikeun rupa-rupa modeu tampilan

Syarat

Sumber sareng input HDMI

Pintonan kalayan kaluaran HDMI

Pakét

1. HDMI pamancar X 1pc

2. HDMI Panarima X 1pc

3. Tipe-C Adaptor Daya X 2pcs

4. 5G Band Antenna X 4pcs

5. Pamaké Manual X 1pc


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • QQ图片20201216135031

    Modél CTS200
    Pidéo Standar HDMI 1.4; HDCP 1.3
    Format anu dikomprés H.264
    Jam piksel maksimum 165MHz
    Laju data maksimal 6,75Gbps
    Resolusi  Maks: 4K @ 30Hz
    Kelir  abu pérak atanapi warna séjén pikeun pilihan
    Panyambung HDMI-A
    Impedansi 100Ω
    Nyarankeun rentang input / kaluaran maksimum HDMI Kirang ti 5 méter, nalika 1920 x1080p @ 60 Hz
    IR Antarbeungeut 3.5mm stop kontak audio Stereo
    Arah sinyal Henteu arah
    Jinis sinyal Digital
    Frékuénsi IR 20-60kHz
    WIFI Kakuatan Frékuénsi Radio 13dbm
    Standar nirkabel 802.11ac
    arah sinyal Henteu arah
    Frékuénsi radio 5,8GHz
    Jarak pangiriman 200M
    Anu sanésna Kakuatan Adaptor: DC 5V
    Kabebaran kakuatan MAX 7W
    Suhu Operasi : 0 ℃ ~ + 50 ℃
    Kalembaban Operasi : 5% ~ 90%
    Ukuranna 170 * 82 * 22mm

    CTS200

    • Manual Pamaké CTS200
    • Manual pangguna CTS200 (cina)
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami