• about

Panilitian sareng pamekaran

Panilitian sareng pamekaran

s

Pusat Panilitian Industrialisasi, grup ieu damel kerjasama sareng lembaga panilitian sareng pamekaran luar negeri anu terkenal diantarana Universitas Stanford, Universitas Tsinghua, Universitas Peking, Universitas Sichuan Normal, Laboratorium Téknik Nasional Piranti Lunak Sistem Data Big, Institut Panilitian Téknologi Keuangan Beijing, Laboratorium Peng Pengalaman Shenzhen, jsb Grup na ngadegkeun Yunjin Big Data Research Institute salaku pusat panalungtikan industrialisasi.

s (4)
s (1)
s (2)
s (3)

Tim P&P

zj

Zhu Jie, CTO of Smart Space

Lulus ti Universitas Hubei Normal, jurusan na nyaéta rékayasa inpormasi éléktronik. Anjeunna parantos damel di seueur perusahaan anu kasohor di dunya, fokus kana industri audio-visual profesional langkung ti sapuluh taun. Dina waktos anu sami, anjeunna nyayogikeun jasa alat propésional pikeun Universiade Shenzhen. Ayeuna, anjeunna ngagaduhan sababaraha patén penemuan sareng produk anu dipaténkeun énggal.

sjg

Sun Jiaguang

Professor Sun Jiaguang, saurang pengawas doktor, nyaéta saurang akademi Akademi Téknik Tiongkok, diréktur Big Data Center di Universitas Tsinghua sareng diréktur Laboratorium Téknik Nasional Piranti Lunak Sistem Data Big. Anjeunna kantos janten wakil diréktur National Science Science Foundation di Cina sareng dekan School of Information of Tsinghua University. Anggota Komite Gelar Akademik sareng Grup Evaluasi Déwan Nagara, Diréktur Aplikasi Émbaran Perusahaan Nasional Ngarojong Parangkat Lunak Téknologi Pusat Panilitian Téknologi, sareng Pupuhu Téknik Grafika Tiongkok.

ysq

Yang Shiqiang

Profesor Yang Shiqiang, saurang pengawas doktor, sekretaris Panitia Partéi Laboratorium Shenzhen Pengcheng. Dilayanan salaku Sekretaris Panitia Partéi sareng Diréktur Panitia Akademik Jurusan Komputer Universitas Tsinghua

zy

Dr. Zhao Yong, Ahli Data Big & Ahli Blockchain, Kapala Arsiték

Anjeunna lulusan Universitas Normal Beijing (Sarjana), Universitas Tsinghua (Master) sareng Universitas Chicago (PhD). Guru na nyaéta Professor Lan Foster, bapak Amérika Grid, sareng ogé saurang akademi ACM Amérika. Anjeunna parantos nyebarkeun 14 karya tarjamahan sareng nyebarkeun ampir 70 makalah dina jurnal internasional.

Anjeunna mangrupikeun ahli data anu ageung tina Tukang Komputer Cina sareng panaliti Asian Blockchain Industrial Research Institute. Anjeunna parantos damel di perusahaan internasional sareng domestik anu terkenal sapertos IBM Global Research Center, China Telecom sareng Microsoft.

2

Li Bin
CTO of Yunjin Smart Technology

Téknologi kanyataan virtual sareng ahli téknologi kembar digital

Panaséhat khusus tina Komite Ahli Pusat Manajemén Realitas Maya Kamentrian Industri sareng Téhnologi Informasi