• banner

Produk

  • Mini Appearance And Long Distance 656ft. Wireless Video Transmission System

    Penampilan Mini Sareng Jarak Jauh 656ft. Sistem Transmisi Pidéo nirkabel

    ▪ Sistem transmisi pidéo nirkabel-WTS200
    ▪ Mini sareng desain ci pikeun gampang dibawa
    ▪ Hingga 656 kaki garis rentang paningali
    ▪ Latency handap, tiasa nembus halangan pikeun pangiriman
    ▪ Sababaraha pilihan catu daya

  • High Definition and Zero Latency 4K HDMI Extender Transmitter And Receiver Kit

    Definisi tinggi sareng Zero Latency 4K HDMI Extender Transmitter Sareng Receiver Kit

    ▪ 4K HDMI extender-DK01
    ▪ Produk téknologi dipaténkeun
    ▪ Ngarojong résolusi 4K UHD / HD dugi ka 3840 x 2160 @ 30Hz refresh rate
    ▪ Sampurna pikeun kamar ageung, tampilan multimédia, sareng aplikasi komersial leutik
    ▪ Kirimkeun tina sumber anu diaktipkeun HDMI nepi ka 2 TV sareng panarima tambihan
    ▪ Ngirim nirkabel video 4K Ultra HD dugi ka 393ft. kalayan transmisi lossless latency nol 

  • Zero Latency And Cost-effective 4K@ 60Hz HDMI Extender Kit over Cat5e/6

    Nol Latency Sareng hemat Biaya 4K @ 60Hz HDMI Extender Kit langkung ti Cat5e / 6

    ▪ 4K HDMI extender-DK02
    ▪ Téknologi patén ekslusif 
    ▪ Ngalegaan sinyal audio / pidéo HDMI nganggo kabel CAT5e / 6 anu épéktip dugi ka 393ft 
    ▪ Ngarojong resolusi 4K HDMI dugi ka tingkat Anyarkeun 4K @ 60Hz
    ▪ Patuh sareng HDMI versi 2.0, HDCP 2.2 Protéksi kontén

  • Ultra Long-Range Wireless 4K HDMI Extender Transmitter and Receiver Kit Up to 656ft

    Ultra Long-Range Wireless 4K HDMI Extender Transmitter and Receiver Kit Up to 656ft

    ▪ Wireless HDMI extender-CTS200
    ▪ Ngarojong pangiriman sinyal audio audio sareng video HDMI dugi ka 656ft.
    ▪ Kirim resolusi HD dugi ka 4K (3840 x 2160p) @ 30Hz
    ▪ Desain dual-anteneu ngagaduhan pidéo anu langkung lancar sareng stabil
    ▪ Ngidinan ngendalikeun alat sumber HDMI di lokasi anu jauh

  • Long Range 2624ft. Wireless Video Transmission System

    Jarak Jauh 2624ft. Sistem Transmisi Pidéo nirkabel

    ▪ HDMI extender-WTS800
    ▪ Pinuh ngadukung input 3G SDI sareng kaluaran 3G SDI
    ▪ Otomatis-sambungkeun sakali deui pamancar dibawa deui dina kisaran
    ▪ 8 anteneu nirkabel langkung seueur ningkatkeun kualitas gambar
    ▪ Pidéo HD nirkabel latén handap sareng transmisi audio langkung ti 2624feet (800 méter)

  • Usb-C hub-CH06A

    Usb-C hub-CH06A

    ▪ Brocade AI 6 in 1 USB Type C Hub mangrupikeun hub multifungsi ngembangna konektipitas laptop terbatas.

    ▪ Éta hadir sareng adaptor multifungsi Tipe-C anu paling terintegrasi anu sayogi. 

    ▪ Kaluaran Pidéo 4K HDMI: Ngarojong kaluaran pidéo 4K @ 30Hz atanapi 1080P @ 60Hz. Eunteung atanapi manjangkeun layar notebook kana HDTV, monitor atanapi proyektor. Ngarasakeun pilem atanapi video game dina monitor anjeun. Tembongkeun PPT anjeun ngalangkungan proyektor pikeun rapat wéb.

    ▪ Pangiriman Data Ultra-Kacepetan: 3 palabuhan USB3.0 mindahkeun video, musik sareng file dugi ka 5Gbps, anu 10 kali langkung gancang tibatan USB 2.0. Janten anjeun tiasa ngalengkepan transfer file dina waktos anu singget pisan.

    ▪ 100W PD Fast Charging: Port pangisian daya pangiriman 100W ngamungkinkeun anjeun pikeun ngeusi batre komputer ku kecepatan gancang. Anjeun tiasa nganggo Hub nalika ngecas. 

  • Usb-C hub-CH06B

    Usb-C hub-CH06B

    ▪ Brocade AI 6 in 1 USB Type C Hub mangrupikeun hub multifungsi ngembangna konektipitas laptop terbatas.

    ▪ Éta hadir sareng adaptor multifungsi Tipe-C anu paling terintegrasi anu sayogi.

    ▪ 4K HDMI Video Adapter: Ngidinan anjeun pikeun eunteung atanapi manjangkeun layar laptop anjeun dina Max 4K UHD 3840 × 2160 @ 30Hz. Catetan: Port USB C dina komputer anjeun peryogi kamampuan kaluaran pidéo.

    ▪ Pamaca Kartu SD / TF: Laju maksimum anu maca kartu nyaéta 480Mbps. Kartu SD & TF tiasa dibaca sakaligus. Kapasitas maksimum dugi ka kartu 2TB. Cocog sareng 6 Kartu Memori anu sanés: Kartu SD / SDHC / SDXC / Micro SD / Micro SDHC / Micro SDXC.

    ▪ Transmisi Data 5Gbps: 3 palabuhan USB-A 3.0 kecepatan tinggi anu sanggup mindahkeun 5Gb / s pikeun mindahkeun data gancang, ngamungkinkeun pikeun nyambungkeun sababaraha périferal USB sapertos U disk, Portable SSD, keyboard, mouse, jsb.

  • Usb-C hub-CH07A

    Usb-C hub-CH07A

    ▪ Brocade AI 7 dina 1 USB Type C Hub mangrupikeun hub multifungsi ngalegaan konektipitas laptop terbatas.

    ▪ Kaasup 2 * USB 3.0, 1 * HDMI, 1 * Ethernet (RJ45), 1 * slot kartu TF sareng 1 * slot kartu SD sareng ngadukung ngecas PD.

    ▪ SuperSpeed ​​Data Transfer: Tilu palabuhan USB 3.0 ngadukung tingkat mindahkeun data dugi ka 5Gbps. Slot kartu SD & mikro SD (anu henteu tiasa dianggo sakaligus) ngadukung tingkat mindahkeun data dugi ka 480Mbps. Port Gigabit Ethernet ngadukung kagancangan jaringan 10/100 / 1000Mbps

    ▪ Ngecas PD Cepet: Port muatan USB-C ngadukung dugi ka Pangiriman Daya 100W pikeun ngajaga MacBook Pro anjeun atanapi laptop anu cocog anu sanés dina 2 jam (nganggo adaptor listrik asli alat anjeun) nalika anjeun nganggo sadaya fungsi sanés hub

    ▪ Kasaluyuan Alat: Cocog sareng MacBook Air / Pro 13 inci, Dell XPS 15, HP Spectre x360, HP Elite x2 1012, Google Chromebook Pixel, Lenovo Yoga, Razer Blade Stealth, Huawei MateBook, sareng laptop tipe C anu sanés.

    ▪ Pidéo HD Ultra: Port HDMI kaluaran résolusi dugi ka 4K @ 30Hz kana tampilan anu nyambung

  • Usb-C hub-CH08A

    Usb-C hub-CH08A

    ▪ Brocade AI 8 dina 1 USB Type C Hub mangrupikeun hub multifungsi ngalegaan konektipitas laptop anu kawates.

    ▪ Kalebet 3 * USB 3.0, 1 * HDMI, 1 * 3.5mm audio , 1 * slot kartu TF sareng 1 * slot kartu SD sareng ngadukung ngecas PD.

    ▪ [Make Work Your Effortless]: Type C Hub digabungkeun sareng carjer nirkabel tiasa nyugemakeun sadaya kabutuhan dina mindahkeun data, manjangan monitor sareng ngecas nirkabel. Dua 3.0 palabuhan USB sareng kartu SD / TF Reader ngadukung laju laju pangiriman dugi ka 5 Gap.

    ▪ [Kaluaran Pidéo Kualitas]: Eunteung atanapi manjangkeun layar anjeun ku port 4K HDMI tina adaptor USB C sareng ngalirkeun 4K UHD atanapi video HD 1080P lengkep ka HDTV, monitor atanapi proyektor. Siap-siap pikeun ngaraosan salametan visual sapertos bioskop anjeun tina hub c tipe bawa ka anjeun.

    ▪ [Sambungan stabil & dipercaya]: Hatur nuhun kana PD3.0, sambungan antara laptop sareng USB C Adaptor janten langkung stabil. Teu langkung hariwang ngeunaan kaleungitan data nalika mencabut kabel ngecasna. Ngarojong PD ngecas dina maks 60W.

  • Usb-C hub-BX4H