• head_banner

Grup Brocade ngaluarkeun Cina-Tengah sareng Éropa Wétan Ékonomi sareng Perdagangan Awan Pameran sareng Pameran Awan Khusus Chengdu

Grup Brocade ngaluarkeun Cina-Tengah sareng Éropa Wétan Ékonomi sareng Perdagangan Awan Pameran sareng Pameran Awan Khusus Chengdu

news (5)

Tanggal 28 Oktober, Chengdu hasil ngayakeun Pameran Ékonomi Cina sareng Tiongkok-Tengah sareng Éropa Wétan sareng Pameran Awan Khusus Chengdu. Acara ieu mangrupikeun bagian penting tina Pameran Digital Perdagangan Internasional Cina-Éropa 2020. Liu Xiaoliu, Wakil Walikota Pamaréntah Warga Kota Chengdu sareng pamimpin anu aya hubunganana, Pamingpin sareng tim Déwan Cina pikeun Promosi Perdagangan Internasional, duta besar délégasi Uni Éropa ka Cina, wawakil perusahaan ékonomi digital Chengdu Brocade Artifisial Grup Intél sareng Austrai Médis ngahadiran upacara bubuka paméran. Ngayakeun pameran ieu parantos nunjukkeun vitalitas kerjasama ékonomi sareng perdagangan antara Chengdu sareng Éropa dina jaman pasca wabah, sareng ogé nyuntik dorongan anyar pikeun kerjasama anu langkung jero antara Chengdu sareng Éropa.

Dr Guo Sha, pupuhu Grup Intelijen Ponggawa Brocade, Ibu Hao Fang, présidén, sareng tim anak perusahaan perdagangan internasional éléktronik ngiringan dina rapat éta, sareng sateuacan rapat, aranjeunna ngiringan rapat sareng pamimpin Pamaréntah Kota Chengdu, Pusat Perdagangan Internasional Bangsa-Bangsa, departemén pamaréntah Tiongkok sareng Tengah sareng Wétan, asosiasi bisnis sareng Wakil perusahaan gaduh bursa anu ramah.

Chen Jian'an, wakil ketua Majelis Cina pikeun Promosi Perdagangan Internasional, ngahadiran upacara pembukaan sareng nyampekeun pidato ngalangkungan pidéo. Dina biantara na, Chen Jianan nyatakeun rasa syukur anu tulus kana unit anu aya kaitannana Déwan Tiongkok pikeun Promosi Dagang Internasional sareng Kamar Dagang Internasional Cina pikeun dukungan kuat sareng partisipasi aktifna. Pameran ieu diayakeun pikeun miéling ulang taun ka-45 ngadegna hubungan diplomatik antara Cina sareng Uni Éropa sareng ngamajukeun pamekaran Chengdu sareng nagara-nagara Éropa Tengah sareng Wétan.

new (4)
new (1)

Liu Xiaoliu, Wakil Walikota Pamaréntah Warga Kota Chengdu, ngenalkeun pamekaran gancang Chengdu ka tamu Cina sareng asing anu tulus di pameran éta. Anjeunna nyarios yén Chengdu mangrupikeun ékonomi nasional anu penting, téknologi, kauangan, budaya sareng kréatip, devisa sareng integrasi internasional anu diidentifikasi ku Déwan Nagara. Pusat pusat, sareng taman sareng platform salaku operator, ngenalkeun proyek-proyek investasi sapertos ékonomi digital, pendidikan STEAM, basis eksperimen inovasi ilmiah sareng téknologi, pariwisata budaya, sareng teknologi tinggi. Chengdu tulus miharep yén pangusaha ti sakumna dunya bakal aktip milari kasempetan kerjasama sareng Chengdu dina bidang manufaktur pinter, énergi héjo, alat-alat médis, kreasi budaya digital, sareng logistik internasional, sareng milari pangembangan perusahaan umum sareng kamajuan kota.

Salajengna, Duta Besar Uni Éropa ka Cina, Yu Bai, nyarios yén Cina parantos ngaleuwihan Amérika Serikat janten pasangan dagang panggedéna Uni Éropa pikeun kahiji kalina ti taun 2020. Cina sareng nagara-nagara Éropa Tengah sareng Wétan ngagaduhan masing-masing kaunggulan, pelengkap anu kuat sareng prospek anu lega pikeun kerja sama. Awan Ékonomi sareng Perdagangan Ékonomi Cina-Tengah sareng Wétan, disatujuan ku Déwan Nagara sareng diayakeun ku Déwan pikeun Promosi Perdagangan Internasional, parantos nampi perhatian sareng pangakuan hébat ti komunitas bisnis internasional. Salaku mitra dagang panggedéna Chengdu, Éropa ngaharepkeun yén perusahaan ti dua pihak bakal ngamangpaatkeun "kerjasama 17 + 1" kanggo ngetok poténsial pasar sabuk "Sabuk sareng Jalan". Ngadamel lingkungan ékonomi sareng perdagangan internasional, miluan acara anu hébat sareng milarian kerjasama.

new (3)

Dina waktos anu sami, Pameran Digital Perdagangan Internasional Cina Éropa 2020 ogé dimimitian dina dinten anu sami. 1.200 perusahaan Cina sareng 12.000 tamu profesional ti Éropa bakal ilubiung dina paméran ieu sacara online. 60 perusahaan Chengdu tina bidang manufaktur pinter, énergi héjo, budaya digital sareng kréatip, alat médis, logistik, sareng sajabana muncul dina platform paméran digital Déwan Cina pikeun Promosi Dagang Internasional. Grup Brocade salajengna dipamerkeun dina paméran awan ieu ngalangkungan pendidikan pinter STEAM, produk éléktronik audio sareng video definisi tinggi, tempat digital sareng bidang sanés. Dina wawancara éta, Dr Guo Sha nyarios yén partisipasi Brocade Group dina pameran éta ditujukeun pikeun ngamajukeun pamekaran ékonomi digital Chengdu sareng kerjasama bisnis ékspor produk éléktronik grup.

Dina biantarana, Lu Yiji, pupuhu Asosiasi Digital, nyatakeun yén ékonomi digital laun-laun nyusup kana investasi sareng perdagangan. Cina mangrupikeun pasar panggedéna sadunya dina hal volume perdagangan, ngahontal US $ 600 juta dina paruh mimiti taun ieu, ngaleuwihan Amérika Serikat, Inggris, Jepang sareng nagara-nagara sanés. Negosiasi online Perdagangan, balanja, sareng siaran langsung online parantos janten tren populér. Téknologi digital nyandak transformasi industri sareng ngamajukeun bentuk perdagangan anyar. Éta mangrupikeun senjata sareng bakalan janten trend kahareup anu bakal nguntungkeun masarakat dunya.

Pameran ieu diayakeun ku Déwan Cina pikeun Promosi Perdagangan Internasional sareng Pamaréntah Rahayat Chengdu, sareng diayakeun ku Kamar Dagang Internasional Cina, Déwan Cina pikeun Promosi Perdagangan Internasional (Kamar Cina Internasional Promosi promosi perdagangan sareng investasi di Éropa parantos ngahontal tingkat anyar.


Pos waktos: Dec-21-2020