• banner

Produk

Penampilan Mini Sareng Jarak Jauh 656ft. Sistem Transmisi Pidéo nirkabel

▪ Sistem transmisi pidéo nirkabel-WTS200
▪ Mini sareng desain ci pikeun gampang dibawa
▪ Hingga 656 kaki garis rentang paningali
▪ Latency handap, tiasa nembus halangan pikeun pangiriman
▪ Sababaraha pilihan catu daya


Produk

Solusi

SPESIFIKASI

Sambungkeun Diagram

Unduh

Tanda Produk

Ihtisar

Sistem transmisi pidéo nirkabel WTS200 mangrupikeun sistem vidéo nirkabel nirkabel HDMI anu énggal anu tiasa ngadukung 4K (3840 * 2160P) @ 30Hz. WTS200 ngagaduhan kisaran 656 kaki garis rentang pandangan sareng transmisi anu tiasa ngahontal latency kirang ti 100ms. Éta ngadukung Batre, Power Bank, Adaptor pikeun ngeusi batre. Batré 660mAh anu dieusi pinuh tiasa nguatkeun panarima atanapi pamancar teras-terasan dugi ka 4 jam. 

Pamancar WTS200 ngagaduhan dual HDMI Port, hiji input HDMI sareng HDMI loop kaluar pikeun sinyal audio sareng video. Nanging, panarima WTS200 ngagaduhan hiji port HDMI anu tiasa ngaluarkeun audio sareng pidéo kana dua monitor sakaligus. Desain anteneu ganda sacara signifikan ningkatkeun kualitas sareng stabilitas tautan nirkabel. Desain bahan campuran logam mini sareng fashion ngamungkinkeun WTS200 pikeun gampang dibawa sareng dianggo dina sababaraha kaayaan. Sapertos némbak adegan luar, siaran langsung kawinan, jangkar jaringan jsb. 

Dina prosés némbak pilem sareng televisi, kabel tradisional parantos janten masalah utama anu nyusahkeun produksi, sapertos jarak antara kaméra sareng terminal tampilan anu panjang, kabelna pabalatak, jalma-jalma nincak, lingkungan adegan rumit. , kacilakaan kabel sering rawan kajantenan, anu tiasa mangaruhan lancar syuting pilem sareng televisi. Utamana dina sababaraha acara siaran langsung, kacilakaan siaran langsung langkung disababkeun. Sistem transmisi pidéo nirkabel WTS200 tiasa ngungkulan masalah ieu kalayan leres. The
pamakean alat transmisi gambar nirkabel pikeun transmisi pidéo definisi tinggi-tinggi dina némbak sapopoé parantos janten trend, sareng aplikasi na dina bunderan pilem sareng televisi beuki nyebar. Samentawis éta, WTS200 ngagaduhan kamampuan penetrasi témbok anu kuat sareng ngirim sinyal definisi tinggi 4K @ 30Hz HDMI kana monitor kalayan latency low. 

Fitur

HDMI loop kaluar dina pamancar

Ngarojong kontrol tampilan OLED sareng operasi konci

Desain dual-anteneu ngagaduhan pidéo anu langkung lancar sareng stabil

Palabuhan RJ45 cocog pikeun input kaméra IP sareng panyandian komputer RTSP sareng putereun deui

Syarat

Sumber sareng input HDMI

Pintonan kalayan kaluaran HDMI

Pakét

1.HDMI pamancar X 1pc

2.HDMI Panarima X 1pc

3.Jinis-C Adaptor Daya X 2pcs

4,5G Band Antenna X 4pcs

5. Manual Pamaké X 1pc


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • QQ图片20201216135036

    Modél WTS200
    CPU ARM A7 (dual core 1.3G); DRAM 4Gb x 2; SPI ROM 32Mb
    Frékuénsi 5.1 ~ 5.8GHz
    Rubakpita nirkabel 20MHz
    Saluran anu sayogi 22
    Kirimkeun kakuatan 22dBm / MCS7
    Nampi sénsitip -74dBm / MCS7
    Saluran anteneu 4T4R MIMO
    Mangtaun anteneu 5dBi éksternal 0 ° -20 °
    Antarmuka anteneu SMAx4 20 ° -180 °
    Jarak pangiriman 200m
    Input HDMI Dukungan resolusi (4K30 / 24Hz, 1080P60 / 50/30 / 25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ)
    Input 3G-SDI Dukungan resolusi (1080P60 / 50/30 / 25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ, jsb.)
    Input RJ45 Cocog sareng kaméra IP
    Modeu panyandian H.264 / H.265
    Kaluaran HDMI Dukungan resolusi (4K30 / 24HZ, 1080P60 / 50/30 / 25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50H, jsb.)
    Kaluaran 3G-SDI Dukungan resolusi (1080P60 / 50/30 / 25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ, jsb.)
    Kaluaran RJ45 Cocog sareng komputer RTSP dekoding sareng putereun deui
    Modeu dekoding H.264 / H.265
    Laju sampel audio PCM 48K16Bit

    WTS200

    • Manual Pamaké WTS200
    • Manual pangguna WTS200 (cina)
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami