• banner

Produk

Jarak Jauh 2624ft. Sistem Transmisi Pidéo nirkabel

▪ HDMI extender-WTS800
▪ Pinuh ngadukung input 3G SDI sareng kaluaran 3G SDI
▪ Otomatis-sambungkeun sakali deui pamancar dibawa deui dina kisaran
▪ 8 anteneu nirkabel langkung seueur ningkatkeun kualitas gambar
▪ Pidéo HD nirkabel latén handap sareng transmisi audio langkung ti 2624feet (800 méter)


Produk

Solusi

SPESIFIKASI

Sambungkeun Diagram

Unduh

Tanda Produk

Ihtisar

Jarak jauh WTS800 2624ft. Kit sistem transmisi pidéo vidéo HDMI sareng SDI di ujung téknologi pidéo nirkabel sareng transmisi audio. Téknologi ekslusif industri anu nawiskeun metadata 3G SDI sareng cocog sareng kaseueuran alat siaran. Éta tiasa dianggo sacara lega di stasiun siaran, adegan kawinan, olahraga langsung jsb.

Sistem transmisi pidéo nirkabel WTS800 mangrupikeun moto pilem profesional pikeun pamancar nirkabel Brocade sareng kit panarima. Éta ngagaduhan kisaran jajaran paningali 2624feet kalayan transmisi anu tiasa ngahontal kirang ti 100ms latency. Batré 1000 anu dieusi pinuh tiasa nguatkeun panarima atanapi pamancar teras-terasan dugi ka 5 jam. Ku kisaran 2624 kaki, sistem ieu sampurna pikeun sababaraha jinis panggunaan sapertos sistem nirkabel nuturkeun pokus ogé operator gimbal sareng Steadicam. Sistem transmisi pidéo nirkabel WTS800 sampurna iraha waé anjeun kedah dibedol tina kaméra sareng meryogikeun pidéo nirkabel anu tiasa dipercaya dina jarak anu jauh.

Fitur

* Resolusi Tinggi Resolusi Tinggi

* Ngadukung dugi ka 4K @ 30Hz dina input HDMI, 1080P @ 60Hz dina input 3G-SDI.

* WT01 ngagunakeun frékuénsi 5.1-5.8 GHz, anu mastikeun pangiriman sinyal anu langkung stabil sareng langkung gancang kalayan kirang gangguan.

* Kisaran transmisi maksimum nyaéta 800m (2624ft.) Dina paningali, nyugemakeun ampir sadaya kabutuhan syuting.

* Colokkeun Penerbangan, Pencegahan salah operasi

* Intercom & Tally dipasang

Syarat

Sumber sareng input HDMI

Pintonan kalayan kaluaran HDMI

Pakét

1. HDMI pamancar X 1pc
2. HDMI Panarima X 1pc
3. DC12V kakuatan adaptor X 2pcs
4. 5G band anteneu X 8pcs
5. Manual pangguna X 1pc


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • QQ图片20201216135025

    Modél WTS800
    CPU ARM A7 (dual core 1.3G) ; DRAM 4Gb x 2 ; SPI ROM 32Mb
    Frékuénsi 5.1 ~ 5.8GHz
    Rubakpita nirkabel 20MHz
    Saluran anu sayogi 22
    Kirimkeun kakuatan 22dBm / MCS7
    Nampi sénsitip -74dBm / MCS7
    Saluran anteneu 4T4R MIMO
    Mangtaun anteneu 5dBi éksternal 0 ° -20 °
    Antarmuka anteneu SMAx4 20 ° -180 °
    Jarak pangiriman 200m atanapi 800m (bebas panghalang luar)
    Input HDMI Dukungan resolusi (4K30 / 24HZ, 1080P60 / 50/30 / 25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ jsb)
    Input 3G-SDI Dukungan resolusi (1080P60 / 50/30 / 25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ jsb)
    Input RJ45 Cocog sareng kaméra IP
    Modeu panyandian H.264 / H.265
    Kaluaran HDMI Dukungan resolusi (4K30 / 24HZ, 1080P60 / 50/30 / 25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ jsb)
    Kaluaran 3G-SDI Dukungan resolusi (1080P60 / 50/30 / 25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ jsb)
    Kaluaran RJ45 Cocog sareng komputer RTSP dekoding sareng putereun deui
    Modeu dekoding H.264 / H.265
    Laju sampel audio PCM 48K16Bit

    WTS800

    • Manual Pamaké WTS800
    • Manual pangguna WTS800 (cina)
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami