• head_bg

Solusi Bumi

Solusi Bumi

solution (1)

Tangtangan

Kumaha resep eusi anu sami dina TV anu béda tanpa biaya hiasan interior sareng tata letak kabel éternet.

solution (2)

Solusi

Sederhanakeun TV di bumi ku ngaleungitkeun kotak set-top anu kaleuleuwihi sareng sababaraha alat kadali jarak jauh. Bumi urang bakal janten langkung pikaresepeun bari ogé ngirangan biaya parangkat tambahan.

solution (3)

Solusi nirkabel

Solusi Bumi nganggo kit HDMI Extender nirkabel

Solusi Brocade nirkabel HDMI Extender-CTS200 dirarancang pikeun langlayangan HDTV multi-kamar, plug-and-play, ngararasakeun kahirupan nirkabel. Solusi nirkabel HDMI Extender-CTS200 kalayan hiji pamancar sareng opat panarima mangrupikeun solusi nirkabel khusus anu gancang diatur sareng henteu peryogi jaringan WiFi atanapi konfigurasi kaamanan anu rumit. Sambungkeun komputer kana HDTV sareng streaming audio sareng video definisi tinggi dugi ka 656 kaki ngalangkungan tembok sareng panto sapertos kamar tidur, kamar, kamar mandi. Anjeun bakal resep resolusi HD dugi ka 3840 * 2160p pangalaman audio / video kalayan raoseun nirkabel sareng kalenturan pikeun ngahubungkeun lingkungan anjeun ku naon waé anu anjeun pikahoyong tanpa masalah sareng biaya kabel Ethernet.

home (1)
home (2)
home (3)