• head_bg

Solusi Kamar Konperénsi

Solusi Kamar Konperénsi

solution (1)

Tangtangan

Ruang rapat modéren pinuh ku jalma-jalma anu gaduh alat anu béda-béda kalayan sababaraha jinis input. Aranjeunna sadayana kedah nyambung, nampilkeun sareng kolaborasi. Penting pisan konéksi ieu instan sareng intuitif kalayan pangiriman data anu stabil sareng gampang dibagi.

solution (3)

Solusi

Brocade nyayogikeun sadaya-sisi solusi kabel sareng nirkabel pikeun bisnis sareng mitra perusahaan. Kami nganggo téknologi HDMI pikeun ngarobih rohangan konperénsi anjeun kana ruang kerja anu épisién sareng produktif.

Solusi kabel: Solusi Kamar Konperénsi sareng kit HDMI HDMI Extender

solution (2)

Larutan kamar konperénsi kabel Brocade 4K HDMI Extender-DK02 didesain janten terjangkau, gampang dipasang, intuitif dianggo, sareng ampuh ampuh salaku presentasi sareng solusi manajemén sinyal audio-visual. Solusi na disertakeun ku pamancar desktop kalayan 1 input HDMI, panarima dipasang témbok sareng 1 kaluaran HDMI, 2 adaptor sareng 1 sambungan kabel Cat5e / 6. Solusi ieu ogé kalebet sumber sinyal sapertos komputer sareng port 1 HDMI tina desktop sareng tampilan kalayan port 1 HDMI pikeun hadirin konperénsi. Detilna nyaéta pamancar nyambung komputer nganggo 1 kabel HDMI sareng nyambungkeun panarima ku 1 kabel Cat5e / 6, sedengkeun panarima nyambungkeun tampilan dina kabel 1 HDMI sareng ngahubungkeun pamancar dina kabel Cat5e / 6 anu sami. Kalayan téknologi HDMI, iket tiasa mindahkeun pidéo 4K / 60hz UHD ka 197 kaki sedengkeun sinyal 1080p tiasa dugi ka 393 méter. Solusi kamar konperénsi kabel DK02 ngagentos sababaraha jam desain sareng karya instalasi sareng éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun pasar téknologi AV perusahaan.

Solusi nirkabel: Solusi Kamar Konperénsi nganggo kit HDMI extender nirkabel

Solusi kamar konperénsi nirkabel Brocade nirkabel HDMI-CTS200 nyaéta solusi anu idéal pikeun kamar konferensi. Solusi na disertakeun ku pamancar desktop kalayan input 1 HDMI, panarima dipasang témbok sareng 1 kaluaran HDMI sareng 2 adaptor. Solusi ieu ogé kalebet sumber sinyal sapertos komputer sareng 1 HDMI tina desktop sareng tampilan kalayan 1 HDMI pikeun hadirin konperénsi. Detilna nyaéta pamancar nyambungkeun komputer nganggo kabel 1 HDMI sedengkeun panarima nyambungkeun tampilan liwat 1 kabel HDMI. Kalayan HDMI sareng téknologi WIFI nirkabel, iket tiasa mindahkeun pidéo 4K / 30hz UHD ka 197 kaki sedengkeun sinyal 1080p tiasa dugi ka 656 kaki. Éta saderhana pisan pikeun dioperasikeun. Ngan colokkeun sareng maénkeun. Henteu diperyogikeun pamasangan supir. Kalayan CTS200 anjeun tiasa ngabagi naon anu aya dina rupa-rupa alat anjeun dina layar presentasi ku sakali klik.

solution (1)
solution (1)
solution (2)
solution (3)
solution (4)
solution (5)
solution (6)
solution (7)
solution (8)
solution (9)