• about

Tentang Kami

Tentang Kami

about

Brocade Smart Space Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan konci anu didaptarkeun di Propinsi Sichuan, Cina, sareng mangrupikeun bagian tina program inpéstasi utama Zona Teknologi Tinggi di Chengdu. Produk kami utamina kalebet saklar vidéo definisi tinggi sareng distributor, sareng definisi tinggi rugi jarak jauh produk transmisi real-time. Barang-barang urang sering dianggo dina industri audio-visual HDMI sareng kanggo pangajaran multimédia, konperénsi pidéo, tampilan layar ageung, paméran, panilitian ilmiah, sareng lapangan némbak pilem sareng tipi. Investasi tahap kahiji urang nyaéta RMB 500 juta, kalayan total investasi tungtungna ngahontal RMB dua milyar.

Salaku cabangna milik Brocade AI Group, urang gaduh téknologi inti mandiri industri, produk penemuan anu dipaténkeun, sareng kamampuan R&D anu produktif - kalayan barang-barang anu dikembangkeun langkung ti 10 lini produksi pikeun mastikeun distribusi anu épisién pikeun pangguna sadunya. Tim ahli kami tiasa ngadamel pesenan OEM anu unik pikeun konsumén sareng urang tiasa dianggo kalayan jumlah pesanan anu ageung sareng alit.

Brocade Group, praktisi ékonomi digital, Brocade Group mangrupikeun wawakil perusahaan Chengdu di Konperénsi Usaha Sichuan Propinsi Sichuan sareng proyék promosi investasi ageung di Zona Teknologi Tinggi Chengdu. Alibaba Cloud resmina resmina pasangan ékologis. Dumasar kana téknologi sareng investasi strategis, pokus kana pamekaran téknologi parangkat lunak sareng perangkat keras sapertos produk pinter, parangkat lunak sistem data ageung, Internet of Things, sareng sajabana, ngawasa hak cipta intelektual bebas di daérah inti, sareng ngalangkungan rantai industri hulu sareng hilir perenah, numutkeun kota pinter, pendidikan pinter, budaya Cerdas sareng kréatip, ruang pinter, darurat pinter, keuangan pinter sareng sub-bidang paménta pasar pikeun nyiptakeun produk sareng jasa aplikasi anu aya hubunganana, sareng ngawangun perusahaan inovatif kelas munggaran sareng kecerdasan buatan ékosistem industri.

/conference-room-solution/

Budaya Perusahaan

Grup Brocade taat kana budaya perusahaan inovasi, épisiénsi, pragmatisme sareng integritas, sareng parantos nangtoskeun posisi perusahaan "internasionalisasi, platformisasi, industrialisasi sareng ékologis", tujuan pikeun ngawangun perusahaan inovatif kelas munggaran.

ico (2)

Inovasi

Inovasi téknologi, inovasi manajemén, ngarah ka hareup 

ico (3)

Pragmatik

Milarian bebeneran tina kanyataan, latihan ku anjeun nyalira, sareng kerja keras

ico (4)

Cekap

Gancang sareng tepat, gawé babarengan, dua kali hasilna ku satengah usaha

ico (1)

Integritas

Jujur sareng dipercaya, konsisten di luar sareng jero, percanten ka dunya

Tim pendiri

gs

Dr Sha Guo Ahli Kecerdasan Ponggawa, Pupuhu Grup

Lulus ti Universitas Tsinghua (Sarjana sareng Master) sareng FIU (Ph.D.) di Amérika Serikat. Guru na nyaéta Professor Sun Jiaguang, saurang akadémisi Akademi Élmu Cina. Dr Sha Guo mangrupikeun ahli data anu ageung sareng parantos nyebarkeun ampir 30 makalah akademik dina jurnal internasional luhur sareng konferensi sapertos IEEE. Fokus kana kecerdasan buatan, data ageung sareng aplikasi sareng inovasi na. Kalayan langkung ti 20 taun manajemén senior sareng pangalaman operasi di perusahaan multinasional, pangadeg NUCOM, operator telekomunikasi Amérika anu kawéntar, gaduh penjualan taunan langkung ti 100 juta dolar AS. Anjeunna pernah damel di Pusat Panilitian IBM di Amérika Serikat, mangrupikeun kelompok pangusaha munggaran dina industri Internét, sareng ogé pasangan seueur lembaga dana.

hf

Hao Fang, Grup CEO

Lulus ti Universitas Peking, anjeunna parantos ngadegkeun sareng nanem modal di perusahaan di seueur industri, sareng ngagaduhan 21 taun wirausaha industri sareng pangalaman manajemén bisnis, kalebet pendidikan, desain industri, kreativitas artistik, téknologi luhur, perdagangan internasional, jst.

Dina taun 1990an, anjeunna damel di Lembaga Éléktrik Pengembangan Industri Émbaran Éléktronika Kamentrian Industri sareng Téknologi Informasi salaku kapala desain kreatif. Anjeunna ngadegkeun Ksatria SACAVIN Perancis sareng Klub Philharmonic Universitas Peking.

Ngartos Grup Brocade
Sagala Kamungkinan pikeun anjeun

Dumasar kana téknologi sareng investasi strategis, pokus kana panilitian sareng pamekaran téknologi parangkat lunak sareng perangkat keras sapertos produk pinter sareng platform perangkat lunak sistem data ageung, ngawasa hak cipta intelektual bebas di daérah inti, sareng ngalangkungan ranté industri hulu sareng hilir, numutkeun kota cerdas, pendidikan pinter, kabutuhan pasar pinter dina sub-bidang sapertos kreativitas budaya, ruang pinter, sareng darurat digital pikeun nyiptakeun produk sareng jasa aplikasi anu aya hubunganana, sareng ngawangun perusahaan inovatif kelas munggaran sareng ékosistem industri intél jieunan.

Grup Intél Ponggawa Brocade mangrupikeun perwakilan panandatanganan perusahaan Chengdu di Konperénsi Usaha Sichuan Propinsi Sichuan sareng proyék promosi investasi utama di Chengdu High-tech Zone. Ngaliwatan inovasi mandiri téknologi inti, kalayan kaunggulan anu signifikan dina sumberdaya industri, sumberdaya saluran, sareng saluran modal, berorientasi paménta pasar, sareng aplikasi industri salaku tujuanana, Grup parantos nyayogikeun yayasan anu kokoh pikeun pangwangunan gancang sareng kerjasama win-win sareng mitra .

Investasi total

CNY 2000000000

Tim Perusahaan

Brocade ngagantungkeun penting pisan kana strategi bakat. Langkung ti 95% tim manajemen inti lulus ti paguron luhur. Langkung ti 50% mangrupikeun PHDS. Langkung ti 30 persén anu balik.

%

Jumlah dokter sareng master henteu kirang ti 50%

%

Henteu kirang ti 95% murid anu gaduh gelar sarjana atanapi saluhureuna

%

Jumlah akademi, profesor sareng pengawas doktoral henteu kirang ti 5%

%

Jumlah anu balik moal kirang ti 30%

Brocade Group mangrupikeun wawakil panandatanganan perusahaan Chengdu di Konperénsi Bisnis Sichuan Propinsi Sichuan sareng proyek promosi investasi utama di Chengdu High-tech Zone. Ngaliwatan inovasi independen téknologi inti, kalayan kaunggulan anu penting dina sumberdaya industri, sumberdaya saluran, sareng saluran modal, berorientasi paménta pasar, sareng aplikasi industri salaku tujuanana, Grup parantos nyayogikeun yayasan anu kuat pikeun pangwangunan gancang sareng kerjasama win-win sareng mitra .