• index_about (2)
  • index_about (1)

Naha Pilih Kami

Brocade Smart Space Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan konci anu didaptarkeun di Propinsi Sichuan, Cina, sareng mangrupikeun bagian tina program inpéstasi utama Zona Teknologi Tinggi di Chengdu. Produk kami utamina kalebet saklar vidéo definisi tinggi sareng distributor, sareng produk transmisi jarak jauh sanés-definisi tinggi. 

Langkung Produk

kaunggulan urang

  • Téknologi inti mandiri anu ngarah di industri sareng kamampuan panilitian sareng pamekaran berkelanjutan, kalayan sajumlah patén penemuan sareng produk anu dipaténkeun énggal. Terobosan téknologi transmisi audio sareng video definisi tinggi sapertos definisi tinggi, résolusi luhur, reureuh nol, konsumsi kakuatan rendah, jarak jauh, sareng sajabana, sareng komitmen pikeun nyayogikeun alat-alat profesional sareng solusi pikeun konsumén di sakumna dunya.

  • Produk seri Brocade Zhizhi utamina ngalibatkeun transmisi real-time lossless jarak jauh definisi tinggi, ogé audio-switching sareng distribusi audio-definisi tinggi. Aranjeunna seueur dianggo dina industri audio-visual HDMI, pangajaran multimédia, konperénsi pidéo sareng telepon, tampilan layar ageung, paméran, kauangan sareng panilitian ilmiah, sareng Shooting pilem sareng televisi sareng daérah nangtung sanés.

  • about (4)
  • factory

Warta Perusahaan

Nyekel barang, harga naék, sareng pesenan dijadwalkeun pikeun paruh mimiti taun payun! Kapasitas pengecoran wafer 8 inci pinuh

Kusabab tumuhna gancang paménta aplikasi pikeun sensor gambar CIS, chip manajemén kakuatan PMIC, chip idéntifikasi sidik, chip Bluetooth, chip memori khusus, sareng sajabana, pesenan wafer 8 inci panas. Numutkeun kana Securities Times, kalayan peluncuran telepon sélulér 5G laun, paménta ...

Grup Brocade ngaluarkeun Cina-Tengah sareng Éropa Wétan Ékonomi sareng Perdagangan Awan Pameran sareng Pameran Awan Khusus Chengdu

Tanggal 28 Oktober, Chengdu hasil ngayakeun Pameran Ékonomi Cina sareng Tiongkok-Tengah sareng Éropa Wétan sareng Pameran Awan Khusus Chengdu. Acara ieu mangrupikeun bagian anu penting dina Pameran Digital Perdagangan Internasional Cina-Éropa ...

  • Tujuan ngawangun perusahaan inovatif kelas munggaran.